Ozke kamnite ograje

Ozke kamnite ograje

Ožja kamnita ograja je izdelana iz 2D ali 3D panelnih mrež, ki se pritrdijo na vmesni ograjni stebriček dimenzije 120 x 40 mm in so med sabo še dodatno povezane z distančniki. Uporabite lahko poljubno polnilo po svoji izbiri. Ozka kamnita ograja se lahko z vmesnimi krajšimi členi prilagodi tudi ovinkom in različnim kotom. Največja prednost tega tipa ograje je izredna trdnost in zmanjševanje hrupa iz okolice. Prav tako je to tip ograje ki je hkrati prijazen okolju in ne potrebuje nobenega dodatnega vzdrževanja. Uporabite ga lahko za domače dvorišče, vrt ali pa za estetsko dovršitev vaše poslovne zgradbe.
Ozke kamnite ograje
Kamnite ograje

Kamnite ograje

Gre za masivno kamnito ograjo, izdelano iz 2D panelnih mrež, povezano s spiralo in napolnjeno s kamenjem.
Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Zacelovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

Reference


Ozka kamnita ograja 15 Ozka kamnita ograja 3 Ozka kamnita ograja 24 Ozka kamnita ograja 34 Kombinacija ozka kamnita in pokončne palice 1 Ozka kamnita ograja 40 Ozka kamnita ograja 38 Ozka kamnita ograja 33 Ozka kamnita ograja 1230 vijačenje 3 Ozka kamnita ograja 32 Ozka kamnita ograja 9 Kombinacija ozka kamnita in pokončne palice 5 Ozka kamnita ograja 43 Ozka kamnita ograja 27 Ozka kamnita ograja 1230 vijačenje 2 Kombinacija ozka kamnita in 2D 2 Ozka kamnita ograja 1 Ozka kamnita ograja 37 Ozka kamnita ograja 21 Ozka kamnita ograja 41 Ozka kamnita ograja 12 Ozka kamnita ograja 42 Ozka kamnita ograja 39 Ozka kamnita ograja 16 Ozka kamnita ograja 6 Kombinacija ozka kamnita in pločevina 1 Ozka kamnita ograja 25 Ozka kamnita ograja 1230 vijačenje 1 Ozka kamnita ograja 19 Kombinacija ozka kamnita in pokončne palice 3 Kombinacija ozka kamnita in pokončne palice 2 Kombinacija ozka kamnita in pokončne palice 4 Kombinacija ozka kamnita in pokončne palice 6 Ozka kamnita ograja 2 Ozka kamnita ograja 36

ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Panelne ograje lahko namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Izdelava Na Ključ

Vaš projekt izdelamo na ključ. Opravimo vse od izmere in svetovanja na terenu do zaključne montaže.

Rešitve Po Meri

Nudimo tudi rešitve po vaših željah, kar naredi produkt unikaten. S pomočjo nasvetov strokovnjakov za vas pripravimo tehnični izris in najdemo najboljše rešitve.

Pošljite povpraševanje


Dolžina ograje
m
ZAKAJ IZBRATI MINIS?

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja.

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, proizvajalci panelnih ograj ALFA FENCE, ter raznimi drugimi, kot so TAU - za motorne pogone, ter FAC- okovje, ali zaščito transportnih poti – Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O PODJETJU MINIS
certifikat finančne zanesljivosti

O PODJETJU MINIS

certifikat finančne zanesljivosti
Ograje minis
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency