Box za smeti

Box za smeti je odlična rešitev za zaščito pred dežjem, snegom in ostalimi vremenskimi pojavi.
Lahko ga prilagajamo glede na velikost in različno število zabojnikov za smeti.
Pri tem se lahko prilagajamo željam stranke, tako v barvi, kot v vzorcu.

Box za smeti

Boksi za smeti so prilagojeni različnim okusom in potrebam.
Vaša okolica bo z njim postala bolj urejena, zabojniki za odpadke pa zaščiteni pred vetrom, dežjem, snegom in ostalimi vremenskimi pojavi. Boksi so narejeni po meri in se prilagajajo vsem velikostim zabojnikov. Izbirate lahko med različnimi vzorci izreza pločevine ter barvami po RAL lestvici. Ob pestri izbiri kombinacij boste zagotovo našli takšnega, ki bo najbolj pristajal okolici vaše hiše.
Pokrov boksa lahko poljubno tudi zasadite z nizkimi trajnicami ali drugim cvetjem. Lahko pa ga napolnite kar z okrasnim kamenjem ter si tako zagotovite produkt po svoji želji.
Box za smeti
Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Zacelovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

Reference


20200113_120852 Box za smeti - glavna slika 20210820_111211 Resized_20210816_162437_7418 OK Lamelna ograja (5) IMG20221021143521 Zaščita zunanjih enot 6 Minis projekt boks za smetnjake + ograja vertikalni profili 20220323_155351 IMG-0856 Zaščita zunanjih enot 1 20220124_112827_HDR 20220201_103608_HDR 20220422_141836 20210820_111146

ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Panelne ograje lahko namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Izdelava Na Ključ

Vaš projekt izdelamo na ključ. Opravimo vse od izmere in svetovanja na terenu do zaključne montaže.

Rešitve Po Meri

Nudimo tudi rešitve po vaših željah, kar naredi produkt unikaten. S pomočjo nasvetov strokovnjakov za vas pripravimo tehnični izris in najdemo najboljše rešitve.

Pošljite povpraševanje


Dolžina ograje
m
Zakaj izbrati minis

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja.

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, proizvajalci panelnih ograj ALFA FENCE, ter raznimi drugimi, kot so TAU - za motorne pogone, ter FAC- okovje, ali zaščito transportnih poti – Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O podjetju minis
certifikat finančne zanesljivosti

O PODJETJU MINIS

certifikat finančne zanesljivosti
Ograje minis
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency