Splošni pogoji uporabe spletnega mesta

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta

Ena izmed naših najvišjih vrednot je transparentnost, zato vas seznanjamo s splošnimi pogoji uporabe našega spletnega mesta.

Splošni pogoji opisujejo, določajo in urejajo uporabo vsebin ter storitev spletnega mesta in predstavljajo pravno veljaven in zavezujoč sporazum med ponudnikom ter uporabniki spletnega mesta.

Lastnik spletnega mesta si pridružuje pravico do spremembe in/ali izbrisa katerega koli dela spletnega mesta in/ali katerega koli dela vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate s temi splošnimi pogoji.

Uporabniki spletnega mesta

Uporabnik je vsaka oseba, ki obišče spletno mesto in ga uporablja na kakršen koli način. Uporaba spletnega mesta je omogočena nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo storitev na način, ki ga določajo ti pogoji, pod pogoji in v skladu s temi pogoji.

Dostopnost spletnega mesta

Spletno mesto je praviloma dostopno vse dni v letu in 24 ur na dan. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do zaustavitev dostopa do spletnega mesta zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme. Lastnik storitve ne jamči dostopnosti do spletnega mesta ob morebitnih izpadih v omrežjih ponudnikov, dostopnih poti ali kakršnih koli drugih izpadih, napakah, drugih tehničnih motnjah ali prekinitvah delovanja tretjih strank ter v primeru višje sile.

Avtorske pravice

Vsebine, ki jih objavi lastnik spletnega mesta, je dovoljeno pregledovati, uporaba pa je dovoljena v skladu s temi splošnimi pogoji. Brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta vsebin ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prepisovati, znova objavljati in/ali razširjati v komercialne ali nekomercialne namene.

V primeru morebitne dovoljene uporabe vsebin tega spletnega mesta, morajo ostati ohranjene in vidne vse označbe avtorskih pravic industrijske lastnine, kot tudi druga obvestila in opozorila. Uporabniku je dovoljeno v primeru citiranja vsebin storitev ali produktov narediti povezavo na spletno mesto. Povezav na to spletno mesto ni dovoljeno objavljati na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo tega lastnika spletnega mesta je lastnik spletnega mesta ali izdelka oziroma storitve, kjer je objavljena povezava, le-to dolžan odstraniti.

Lastnik tega spletnega mesta ni odgovoren za morebitno nadaljnjo razpolaganje tretjih oseb z vsebinami spletnega mesta, niti nima vpliva na ravnanje tretjih oseb, s čimer je uporabnik seznanjen in se strinja. Uporabnik tudi izrecno zagotavlja, da z objavo svojih vsebin, ki jih objavlja na spletnem mestu, ne krši pravic intelektualne lastnine, niti osebnostnih pravic tretjih.

Blagovne znamke, ki se pojavljajo na spletnem mestu, storitvah ali ostalih izdelkih, so registrirane znamke, njihov imetnik ali uporabnik licence je lastnik spletnega mesta, povezane družbe ali tretje osebe. Kakršna koli uporaba teh blagovnih znamk brez ustreznega predhodnega pisnega soglasja imetnika pravic je izrecno prepovedana. Znaki, ki niso registrirani kot blagovne znamke, so zaščiteni po pravilih avtorskega prava.

Če uporabnik pošlje gradivo, zaščiteno v skladu z Zakonom o industrijski lastnini, Zakonom o intelektualni lastnini, Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah ter z drugimi predpisi, ki zadevajo področje urejanja lastnine in pravic, lastnik spletnega mesta za kršenje avtorskih pravic ne odgovarja.

Uporabnik, ki lastniku tega spletnega mesta posreduje gradivo, se strinja, da za njegovo objavo ne bo zahteval denarnih nadomestil oziroma plačila.

Funkcije družbenih omrežij

Spletno mesto lahko vključuje funkcionalnost družbenih omrežij in možnost objave na naših uradnih profilih. Lastnik spletnega mesta uporabnikom dovoljuje objavo povezav in priporočil na družbena omrežja tako, kot to omogočajo funkcionalnosti družbenih omrežij.

Politika zasebnosti/varstvo osebnih podatkov/GDPR

Zavedamo se, da sta zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov izjemno dragoceni, zavedamo se odgovornosti in se zavezujemo, da osebne podatke kot tudi zasebnost svojih strank, potencialnih strank, obiskovalcev spletnega mesta ter vseh posameznikov, ki nam ob stiku razkrijejo osebne podatke (v nadaljevanju: “uporabniki”) skrbno varujemo in uporabljamo izključno v namene, ki so navedeni v naši Politiki varstva zasebnosti.

Lastnik spletnega mesta osebne podatke uporabnikov obdeluje v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in drugimi tozadevnimi predpisi. Za vsa dodatna pojasnila v zvezi z varstvom osebnih podatkov nam lahko pišete tudi na naš krovni elektronski naslov.

Spletni piškotki

Podatke o uporabi spletnega mesta, ki se zbirajo avtomatsko in ki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, lastnik spletnega mesta uporablja z namenom zagotavljanja storitve in izboljšanja uporabe spletnega mesta, kot je podrobneje določeno v obvestilu o piškotkih.

Lastnik spletnega mesta se zavezuje, da bo vedno skrbno varoval uporabnikove podatke in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Vse pritožbe in reklamacije v zvezi s temi splošnimi pogoji in z uporabo spletnega mesta na podlagi slovenske in evropske zakonodaje obravnava lastnik spletnega mesta. Morebitne pritožbe in reklamacije sprejemamo na našem krovnem elektronskem naslovu.

V primeru utemeljenih pritožb se zavezujemo, da jih bomo odpravili čim hitreje v zakonsko določenem času in o tem obvestili uporabnika.

ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Panelne ograje lahko namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Izdelava Na Ključ

Vaš projekt izdelamo na ključ. Opravimo vse od izmere in svetovanja na terenu do zaključne montaže.

Rešitve Po Meri

Nudimo tudi rešitve po vaših željah, kar naredi produkt unikaten. S pomočjo nasvetov strokovnjakov za vas pripravimo tehnični izris in najdemo najboljše rešitve.

Pošljite povpraševanje


Dolžina ograje
m
ZAKAJ IZBRATI MINIS?

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja.

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, proizvajalci panelnih ograj ALFA FENCE, ter raznimi drugimi, kot so TAU - za motorne pogone, ter FAC- okovje, ali zaščito transportnih poti – Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O PODJETJU MINIS
certifikat finančne zanesljivosti

O PODJETJU MINIS

certifikat finančne zanesljivosti
Ograje minis
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency