Dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata so prvi stik obiskovalca z vašo hišo. Pomembno je, da vam omogočajo hiter in preprost vstop, popestrijo videz hiše, hkrati pa nudijo učinkovito zaščito pred neželenimi obiskovalci in pogledi.

Enokrilna vrata

Namenjena so prehodu oseb. Najpogostejša mera svetle odprtine je 1 m, v lastni ključavničarski delavnici pa se lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Prav tako lahko izberete polnilo: od cenovno najugodnejšega (3D panelna mreža), polnila iz lamel, do polnila iz pločevine z različnimi perforacijami ali polnila, usklajenega z vašo obstoječo ograjo.
Enokrilna vrata
Dvokrilna vrata

Dvokrilna vrata

Namenjena so prehodu oseb in vozil. Izdelujemo svetle odprtine od 2 m dalje, v lastni ključavničarski delavnici pa se lahko prilagodimo tudi vašim željam in potrebam. Prav tako lahko izberete polnilo: od cenovno najugodnejšega (3D panelna mreža), polnila iz lamel, do polnila iz pločevine z različnimi perforacijami ali polnila, usklajenega z vašo obstoječo ograjo.

Vrata se lahko odpirajo ročno, nudimo pa vam tudi možnost montaže motornega pogona.

Samonosilna drsna vrata

Tistim, ki nimate dovolj prostora za odpiranje krilnih vrat, lahko izdelamo samonosilna drsna vrata, v lastni ključavničarski delavnici se lahko prilagodimo vašim željam in potrebam.

Prav tako lahko izberete polnilo: od cenovno najugodnejšega (3D panelna mreža), polnila iz lamel, do polnila iz pločevine z različnimi perforacijami ali polnila, usklajenega z vašo obstoječo ograjo.

Vrata se lahko odpirajo ročno, nudimo pa vam tudi možnost montaže motornega pogona.
Samonosilna drsna vrata
Zgibna vrata

Zgibna vrata

Vam zmanjkuje prostora za krilna ali drsna vrata? Izdelamo vam lahko zgibna vrata! Primerna so za dvorišča, ki so omejena s prostorom za odmik vrat v globino ter levo in desno. Sestavljena so za iz dveh kril, ki sta med seboj povezani s posebnim okovjem. Izbirate lahko med različnimi polnili, od 2D in 3D panelov, lamele, perforirane pločevine in drugimi, ki se ujemajo z vašo obstoječo ograjo.

Teleskopska vrata

Če imate premalo prostora v smeri odpiranja vrat so za vas najprimernejša teleskopska vrata. Zaradi drsnega sistema je izguba prostora v dvorišče minimalna. Možna je izvedba z dvojnim ali trojnim drsnim teleskopom, ter dvojnim samonosnim teleskopom pri katerem ne potrebujemo dodatnega talnega vodila in kolesc. Izbirate lahko med različnimi polnili, od 2D in 3D panelov, lamele, perforirane pločevine in drugimi, ki se ujemajo z vašo obstoječo ograjo.
Teleskopska vrata
Segmentna drsna vrata

Segmentna drsna vrata

Ta vrata so v določenih situacijah edina možna rešitev, predvsem kadar je levo in desno manj prostora za odpiranje, želimo pa si širok uvoz. Vrata so sestavljena iz segmentov različnih dolžin, ki se lahko gibljejo po krivulji v krivino do pravega kota. Za odpiranje uporabljajo talno vodilo. Izbirate lahko med različnimi polnili, od 2D in 3D panelov, lamele, perforirane pločevine in drugimi, ki se ujemajo z vašo obstoječo ograjo.
Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Zacelovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Panelne ograje lahko namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Izdelava Na Ključ

Vaš projekt izdelamo na ključ. Opravimo vse od izmere in svetovanja na terenu do zaključne montaže.

Rešitve Po Meri

Nudimo tudi rešitve po vaših željah, kar naredi produkt unikaten. S pomočjo nasvetov strokovnjakov za vas pripravimo tehnični izris in najdemo najboljše rešitve.

Pošljite povpraševanje


Dolžina ograje
m
ZAKAJ IZBRATI MINIS?

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja.

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, proizvajalci panelnih ograj ALFA FENCE, ter raznimi drugimi, kot so TAU - za motorne pogone, ter FAC- okovje, ali zaščito transportnih poti – Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O PODJETJU MINIS
certifikat finančne zanesljivosti

O PODJETJU MINIS

certifikat finančne zanesljivosti
Ograje minis
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency