Avtomatizacija vrat

Ponujamo vam vrhunske in kakovostne samodejne zapornice ter pogonske motorje podjetja TAU iz Italije. Vsi izdelki so tehnološko dovršeni, izdelani z najvišjo stopnjo trajnosti ter varnosti. Podjetje TAU razvija izdelke v lastnih obratih in na najsodobnejših linijah proizvodnje. Produkti izpolnjujejo zakonsko določene norme ter številne standarde EU, z inovacijami in številnimi patenti pa postavljajo nove mednarodne standarde v branži.

Tipi


ZAKAJ POGONI TAU?

 • visoka varnost,
 • stalna elektronska kontrola vrat,
 • zanesljiva izklopna avtomatika za izhod v sili, v primeru izpada električne energije,
 • avtomatično zaznavanje in povraten ukaz, če vrata naletijo na oviro,
 • varno daljinsko vodeno upravljanje,
 • moderna pogonska tehnika,
 • energetsko varčnejša in hitrejša od običajnih pogonov,
 • vsi produkti so EKO varčni,
 • prihranek energije, delujejo tudi na solarni sončni način,
 • upravljanje, ki ščiti vrata, z mehkim zagonom in zaustavitvijo SOFT STOP,
 • enostavna montaža.

Zakaj zapornice TAU?

 • intenzivna uporaba,
 • 3-letna garancija,
 • deluje tudi med izpadom električne energije, zahvaljujoč dodatni rezervni bateriji,
 • odkrivanje ovire in preprečevanje zatiranja, ◦ v skladu s standardi EN 12445-12543.
Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Zacelovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

Reference


Motorni pogon za krilna vrata 2 Motorni pogon za samonosna vrata 3 Zapornica TAU Motorni pogon za samonosna vrata 12 Motorni pogon za krilna zgibna vrata 2 Zapornica TAU LUXE 1 Motorni pogon za samonosna vrata 8 Zapornica TAU LUXE 2 Motorni pogon za samonosna vrata 2 Motorni pogon za samonosna vrata 16 Motorni pogon za samonosna vrata 18 Vrata samonosna 3D panel 8 Motorni pogon za krilna vrata 1 Motorni pogon za samonosna vrata 17

ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Panelne ograje lahko namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Izdelava Na Ključ

Vaš projekt izdelamo na ključ. Opravimo vse od izmere in svetovanja na terenu do zaključne montaže.

Rešitve Po Meri

Nudimo tudi rešitve po vaših željah, kar naredi produkt unikaten. S pomočjo nasvetov strokovnjakov za vas pripravimo tehnični izris in najdemo najboljše rešitve.

Pošljite povpraševanje


Dolžina ograje
m
ZAKAJ IZBRATI MINIS?

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja.

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, proizvajalci panelnih ograj ALFA FENCE, ter raznimi drugimi, kot so TAU - za motorne pogone, ter FAC- okovje, ali zaščito transportnih poti – Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O PODJETJU MINIS
certifikat finančne zanesljivosti

O PODJETJU MINIS

certifikat finančne zanesljivosti
Ograje minis
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency