Ograje iz perforirane pločevine

Ograjni sistem iz perforirane pločevine postaja vse bolj priljubljen za dopolnitev in estetsko dovršitev vašega dvorišča. Takšen tip ograje poskrbi za večjo varnost, nudi veliko zasebnosti in omogoča, da ga prilagodite popolnoma po svoji želji. Za vas lahko izdelamo nov vzorec ali pa izberete med že izdelanimi standardnimi vzorci. Lahko se namesti tudi na dvoriščna vrata ter balkonsko ali stopniščno ograjo.

Izbirate lahko med različnimi vzorci


Cik-Cak

Drevo

Kamen

Kocke

Krogi

Labirint

Linije

Mikado

Regrat

Trava

Matrika

DNK

Domine

Vrtnica

Regrat 2

Linije vertikal

Linije 2

Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Zacelovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

Reference


Perforirana pločevina - DREVO 2 Perforirana pločevina - KROGI 1 Perforirana pločevina - LABIRINT 1 Perforirana pločevina - mini KROGI 1 Perforirana pločevina - CIK-CAK 1 Ograja pločevina - BREZ IZREZA 2 image_50394369 Perforirana pločevina - CIK-CAK 4 Perforirana pločevina - IZREZ LOGOTIP 1 Ograja iz perforirane pločevine - glavna slika Ograja pločevina - BREZ IZREZA 1 Perforirana pločevina - BREZ IZREZA 1 Perforirana pločevina - LINIJE 1 na obstoječi okvir Perforirana pločevina - DNK 1 Perforirana pločevina - KOCKE 4 Perforirana pločevina - REGRAT 2

ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Panelne ograje lahko namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Izdelava Na Ključ

Vaš projekt izdelamo na ključ. Opravimo vse od izmere in svetovanja na terenu do zaključne montaže.

Rešitve Po Meri

Nudimo tudi rešitve po vaših željah, kar naredi produkt unikaten. S pomočjo nasvetov strokovnjakov za vas pripravimo tehnični izris in najdemo najboljše rešitve.

Pošljite povpraševanje


Dolžina ograje
m
ZAKAJ IZBRATI MINIS?

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja.

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, proizvajalci panelnih ograj ALFA FENCE, ter raznimi drugimi, kot so TAU - za motorne pogone, ter FAC- okovje, ali zaščito transportnih poti – Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O PODJETJU MINIS
certifikat finančne zanesljivosti

O PODJETJU MINIS

certifikat finančne zanesljivosti
Ograje minis
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency