Kovinske ograje

Kovinska ograja je elegantna in brezčasna izbira, ki bo vedno videti sodobno. Poskrbimo za brezhibno izdelavo in montažo kovinskih ograj po naročilu, tako za ograje stanovanjskih, kot poslovnih objektov. Izdelamo in montiramo jih v popolnem skladju z načrti naročnikov.

Kovinske ograje

Kovinske ograje so odlična alternativa ograjam iz lesa, saj so zelo stabilne in rigidne, s pravilno obdelavo (cinkanje, kromiranje, prašno lakiranje) imajo veliko daljšo življenjsko dobo in praktično ne potrebujejo vzdrževanja. Hkrati nudijo bolj sodoben videz od klasičnih lesenih ograj in veliko več svobode pri oblikovanju.

Kovinske ograje
Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Za celovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

Reference


ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Trojna zaščita

Vse naše panelne ograje so zaščitene z edinstveno Triplex zaščito (cink, krom, lak), kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja v vseh razmerah.

Brez betoniranja

Vse panelne ograje namestimo na temeljne vijake, brez betoniranja, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo zelo kratke roke dostave in montaže.

Pošljite povpraševanje


Zakaj izbrati minis

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, kot so nemški proizvajalec panelnih ograj LEGI z edinstveno trojno zaščito (Cink - Krom - Lak) in italijanski proizvajalci FAC, TAU in Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O podjetju minis

Prijavite se na Minis novice

Želite biti obveščeni o posebnih akcijah, novostih in dogodkih na podjetja Minis?
tau
krinner
legi
fac
merksteijn
locinox
boplan
mistal
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
T: 0599 77793
F: 0599 33501
M: 051 700 623
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency