Možnost plačila s karticami in na obroke!

Dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata so prvi stik obiskovalca z vašo hišo. Pomembno je, da vam omogočajo hiter in preprost vstop, popestrijo videz hiše, hkrati pa nudijo učinkovito zaščito pred neželenimi obiskovalci in pogledi.

Enokrilna vrata

Namenjena so prehodu oseb. Najpogostejša mera svetle odprtine je 1 m, v lastni ključavničarski delavnici pa se lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Prav tako lahko izberete polnilo: od cenovno najugodnejšega (3D panelna mreža), polnila iz lamel, do polnila iz pločevine z različnimi perforacijami ali polnila, usklajenega z vašo obstoječo ograjo.

Enokrilna vrata
Dvokrilna vrata

Dvokrilna vrata

Namenjena so prehodu oseb in vozil. Izdelujemo svetle odprtine od 2 m dalje, v lastni ključavničarski delavnici pa se lahko prilagodimo tudi vašim željam in potrebam. Prav tako lahko izberete polnilo: od cenovno najugodnejšega (3D panelna mreža), polnila iz lamel, do polnila iz pločevine z različnimi perforacijami ali polnila, usklajenega z vašo obstoječo ograjo.

Vrata se lahko odpirajo ročno, nudimo pa vam tudi možnost montaže motornega pogona.

Samonosilna drsna vrata

Tistim, ki nimate dovolj prostora za odpiranje krilnih vrat, lahko izdelamo samonosilna drsna vrata, v lastni ključavničarski delavnici se lahko prilagodimo vašim željam in potrebam.

Prav tako lahko izberete polnilo: od cenovno najugodnejšega (3D panelna mreža), polnila iz lamel, do polnila iz pločevine z različnimi perforacijami ali polnila, usklajenega z vašo obstoječo ograjo.

Vrata se lahko odpirajo ročno, nudimo pa vam tudi možnost montaže motornega pogona.

Samonosilna drsna vrata
Zgibna dvokrilna vrata

Zgibna dvokrilna vrata

Vam zmanjkuje prostora za krilna ali drsna vrata? Izdelamo vam lahko zgibna vrata!

Smo strokovnjaki za izdelavo in montažo vseh vrst kovinskih ograj, od 2D in 3D panelnih ograj, inox in kamnitih ograj ter okrasnih ograj. Za celovito ureditev doma poskrbimo tudi z montažo dvoriščnih vrat in zapornic.

Reference


ZAKAJ OGRAJE MINIS?


Možnost namestitve na temeljne vijake

Vse panelne ograje namestimo na temeljne vijake, kar poleg vrhunske izvedbe omogoča tudi morebitno prestavitev ali demontažo kompletne konstrukcije.

Hitra dobava

Z lastnim skladiščem, mehanizacijo in ekipo monterjev vam lahko zagotovimo kratke roke dostave in montaže.

Pošljite povpraševanje


Zakaj izbrati minis

ZAKAJ IZBRATI MINIS?

PRIZNANO PODJETJE S TRADICIJO

Smo eden večjih ponudnikov v Sloveniji na področju panelnih ograj, dvoriščnih drsnih in krilnih vrat, avtomatskih zapornic, nadstreškov, motoriziranih pogonov in druge ponudbe. Storitve opravljamo z lastno mehanizacijo in ekipo monterjev. Sledimo najnovejšim trendom v branži in skrbimo za dodatna izobraževanja

Kakovostni dobavitelji

Sodelujemo z vrhunskimi evropskimi dobavitelji, kot so nemški proizvajalec panelnih ograj LEGI z edinstveno trojno zaščito (Cink - Krom - Lak) in italijanski proizvajalci FAC, TAU in Boplan.

Velika zaloga

V našem skladišču imamo vedno na zalogi večino artiklov iz naše ponudbe, kar nam omogoča zelo kratke dobavne roke, z lastnimi monterji pa zagotavljamo tudi hitro in kakovostno montažo.

O PODJETJU MINIS

Smo strokovnjaki za izdelavo in eden največjih slovenskih ponudnikov kovinskih in nerjavnih (inox) ograj, vrat, nadstreškov, stopnišč in posameznih delov konstrukcije tako za ograje, kot za vrata. Najvišjo kakovost izdelkov in storitev zagotavljamo z lastno ekipo monterjev in mehanizacijo, skladiščem z veliko zalogo in sodelovanjem z najboljšimi evropskimi dobavitelji, ki s svojimi izdelki opremljajo celo letališča, carinska območja in mejne prehode.

Preberite več
O podjetju minis

Prijavite se na Minis novice

Želite biti obveščeni o posebnih akcijah, novostih in dogodkih na podjetja Minis?
tau
krinner
legi
fac
merksteijn
locinox
boplan
mistal
MINIS, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Velika Pirešica 1
3310 Žalec
Copyright © Minis d.o.o.
Produkcija: Kokos Agency